ארטיק מס' 2#-אסאי ודובדבן

במסגרת הכנת ארטיקים לקיץ על בסיס פירות ואחרי הארטיק משמש ורוזמרין הדומיננטי,הכנתי ארטיק אסאי ודובדבן.
בארטיקים לא חייב מתכון מסודר,פשוט יוצרים את הנוזל/המחית הרצויה לפי הטעם האישי ומקפיאים.
גם כאן הוספתי סופטין למרקם נעים שיישמר לאורך זמן במקפיא.

100 גרם מחית אסאי
50 גרם חלב מרוכז
2 גרם סופטין
דובדבנים מגולענים

מניחים בתחתית תבניות ארטיק דובדבנים.מרתיחים במיקרו 3 כפות מיים עם סופטין ומערבבים עם האסאי וחלב מרוכז ויוצקים על הדובדבנים.מקפיאים לפחות שעתיים.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
נראה מרענן וקייצי!
חיפשתי באינטרנט את הסופטין אבל לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת. תוכל לתת שם\כתובת של חנות שאפשר לקנות משם, או אולי תחליף? תודה.
שובב קולינרי אמר/ה…
חברת פרסקו,אני לא בטוח שהם מוכרים ליחידים
‏אנונימי אמר/ה…
חיפשתי ומצאתי את החברה הזו:
http://www.frescofarm.co.il

אבל לא נראה לי שהיא מתאימה לפרופיל...
זו החברה הנכונה?
‏אנונימי אמר/ה…
סבבה ארטיקים, אבל מה אוכל, איזה מתכון טוב לחומוס ככה אה? יבוא לי בטוב .
‏אנונימי אמר/ה…
בבלוג כאן אפשר למצוא הכל אפילו חומוס הנה קישור
http://shovav-culinary.blogspot.com/2010/02/blog-post_02.html
מאיר

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש