המבורגר עם פיקורינו

                                                           
קציצות המבורגר עם גבינת פיקורינו בתוכם שנותנת עוד אלמנט טעם.חוץ מזה בקציצות המבורגר או קבב תמיד שימו קצת יותר פלפל שחור ממה שהייתם חושבים לשים,התוצאה לא תהיה יותר חריפה אלא הפלפל "יפתח" את טעמי הבשר עוד יותר.

500 גרם בשר טחון טרי
100 גרם גבינת פיקורינו מגוררת
1 בצל קצוץ ומטוגן
מלח
פלפל

לתוספת-
חבילת פטריות שמפניון
חופן תרד
2 כפות סויה
כף סילאן

מערבבים בקערה בשר עם בצל מטוגן,הגבינה,מלח ופלפל.יוצרים קציצות וצורבים על מחבת עד לדרגה הרצויה.
במקביל מקפיצים פטריות במחבת חמה עם מעט שמן זית,מוסיפים אחרי דקה את התרד,הסויה והסילאן.מקפיצים עוד כדקה ומכבים את האש.קולים טורטיה ומכניסים לתוכה מכל טוב-חרדל,טבסקו,או כל מטבל אחר,את קציצות ההמבורגר ותוספת הפטריות.מגלגלים ואוכלים עם צלחת מתחת שלא ינזל.

תגובות

‏יערה אמר/ה…
על איזה בשר היית ממליץ?

ומזל טוב!
שובב קולינרי אמר/ה…
אל תטעי לא צריך בשר מנתח יקר כמו פילה או סינון שיתנו המבורגר יבש.כל עוד הבשר טרי ואיכותי אפשר להשתמש ברוב הנתחים כמו צוואר כתף שפונדרה וכו רק יש להוסיף מעט שומן בקר כ15 אחוז מסך המסה

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש