מיני תפוח



בטיול האחרון לכינרת,מצאתי חוץ ממנגו ירוק גם תפוחים ננסיים שלא הספיקו לגדול,אך עדיין קטפתי מהם.
בבית בישלתי אותם במי סוכר,פלפל אנגלי וקינמון,כך ישמרו לזמן ארוך וישמשו אותי לקינוחים.את הקליפות של התפוח לא זרקתי,ערבבתי אותם עם מעט אבקת סוכר וייבשתי בתנור עד שנהיו קריספיים,גם הם יוכלו לשמש כתוספת לקינוח.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש