אננס וכוסברה- גרסת הצילינדר

בעזרת טכניקה יפה,לוקחים מחית פרי והופכים אותה לצילינדר ע"י מריחת שכבה עדינה על שקף ולקיפולו לצורת צינור.הקפאה וסגירה של הצינור בצד אחד מאפשרת מילוי של הצילינדר בשתי דרכים-או ע"י מילוי נוזלי מתוק או אלכוהולי שלא יקפא ושיוכל להישפך ברגע שבוצעים את הצילינדר,או מילוי נוזלי אחר כלשהו ,אטימת הצילנידר ברגע המילוי והגשתו מיד לפני שיקפא בפנים.הנה לדוגמא צילינידר שעשוי ממחית אננס שהוסמך בעזרת אגר אגר ומולא בנוזל כוסברה(כוסברה טחונה+מי סוכר)שילוב שאני מאוד אוהב,הונח על סשימי דג ים,נבצע והשפריץ עסיס כוסברה קצת מתוק מידי אבל על זה אפשר לעבוד.מצוין לקינוח כמו למשל אננס ומילוי פינה קולדה,צילינדר גספצ'ו במילוי  וודקה עדין וכו' וכו' כיד הדמיון הטובה.הנה עוד דוגמא של צילינדר משמש ששימש אותי לקינוח.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש