הכנות מקדימות

 בזמני הפנוי אני גם עורך ארוחות פרטיות אקסקלוסיביות לפי הזמנה.היצירה,החשיבה והעשייה בבית שונה ממטבח המסעדה וכן הוצאת אירוע בבית הלקוח היא הרגשה אחרת,אך נותן סיפוק ומהנה מאוד.
בארוחה האחרונה הכנתי ארוחה לזוג,15 מנות,כבין יתר ההכנות- קרם גזר וחזרת,ירקות קטנים כמו בייבי סלק או שורש פטרוזיליה שכל אחד קיבל טיפול אישי,סושי של זוקיני שגבר הדגמתי כאן,טפיוקה שבושלה ויובשה להפיכת טוויל פריך,חליטת יסמין בשמנת בשביל טארט שוקולד וקערות קרח מקסימות לשימוש בתור כלי קיבול לאחת המנות.עוד פרטים בהמשך.







תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש