יום כיף-פצצה




 לראות את ארז קומרובסקי יחף זה דבר שבשגרה.אני לא אשכח את ההליכה שלו במטבח של מסה לפני כמה שנים הולך יחף,רגליים חשופות.לא שיש בזה משהו רע,רק שהרצפת מטבח מחליקה,קצת רטובה,קצת מתלכלכת,קצת בעייתי.
שבוע שעבר הגענו ליום כיף לכל משפחות רפא"ל-אלו שמייצרים טילים ופצצות,אז זה.
ומי יושב לו על האדמה עם רגליים חשופות ומתחבר לטבע?כמובן שארז.
ההשקעה שם ברפא"ל גדולה-קרטינג לילדים הוקם במקום,אולפן שקוף עם כמה וכמה סלבים שמקשקשים,דוכני אוכל אין סופיים עם נקניקיות וסינטות,ארטיקים,פופקורן וצמר גפן מתוק,שירי מיימון בהופעה חיה ועוד.
המטרה שלנו ביום כיף הזה,להעביר סדנת בישול בת שתי מנות-סינטה עם פולנטה,אספרגוס ושמן כמהין וסלמון מקורמל עם קציפת קוקוס..
אז אנחנו קשקשנו,הסברנו,בישלנו ודגמנו לכל צופינו מנות קטנות לטעימה.
שתי בנות חמודות שרצו לראות את הסדנא השתחלו להן מתחת לאחד השולחנות,מפאת חוסר מקום,צילמו אותנו והנה התמונות מוצגות כאן,רובם שלהן.
אגב,בדרך חזרה עצרנו ביקנעם,מחפשים לאכול שווארמה.במעלה יקנעם ישנו שווארמה אבי,ממש מצוין,כדאי.תשאלו,יש אנשים טובים באמצע הדרך.





תגובות

‏דבורה אמר/ה…
היי מאיר,

נראה מקסים!

אתה מכין את הפולנטה מתירס תרי?
אני אשמח למתכון.

בתודה, דבורה.
‏אנונימי אמר/ה…
הי דבורה
פולנטה מתירס טרי זהו תהליך פשוט-מבשלים גרעיני תירס טריים כ5 דקות במיים רותחים.טוחנים למחית מעט גסה,מסננים במסננת עם חורים מעט גדולים ומוסיפים מלח.זה הכל.לפולנטה ניתן להוסיף מעט חמאה ופרמז'ן

מאיר

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש