קערת קרח

 את רעיון קערת הקרח שהכנתי בארוחה האחרונה ,שאבתי מספר ילדים בו מראים שלל הצעות ליצירות שונות.
הרעיון פשוט-יוצקים לקערה מיים בגובה 2 ס"מ ומקפיאים,שיהווה בסיס לקערה נוספת,קטנה יותר,שתיכנס לקערה הגדולה.יוצקים מיים לתוך הקערה הגדולה ומפזרים מסביב עלי כותרת,עשבי תיבול,קליפות הדרים,פלחי פירות ועוד.מייצבים את הקערה הקטנה במרכז,בעזרת סרט דביק ומקפיאים ל10 שעות לפחות.משחררים את הקערות ע"י משיכה עדינה או בעזרת הרטבה עדינה של הקערות עם מיים זורמים.ניתן להגיש מנות קרות כגון סלטים,סלט פירות,קינוחים ועוד.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש