להסתכל ללובסטר בלבן שבעיניים


לובסטר חייב להישאר חי,אחרת אחרי מותו הגוף שלו מתחיל לעכל את עצמו.
הנה הוא כאן במלוא הדרו ממתין במקרר בפרצוף של חוסר וודאות.
גזר הדין-בישול איטי ב"ראנר".

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
מגישים לובסטר ב"מסה"? ספיישל?
‏אנונימי אמר/ה…
מדי פעם,בהזמנה מיוחדת
‏אנונימי אמר/ה…
מצויין, פשוט להתקשר ולבקש?

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש