מטר מהים

השבוע נענתי\נהנתי להגיע לארוחת בלוגרים במסעדת תאיו בבת ים,מסעדת שף לא מתחכמת המבוססת על מאכלי ים,שמצויה פסיעה וחצי משפת הים,מה שמוסיף לארוחה נוף מושלם ואוויר ים צלול כמו בירה בלי משקעים.
מעטים עד כמעט אפסיים הפעמים בהם אכלתי בבת ים שהיא עיר בעלת ים אך לא ידועה במסעדות גדולות ומוכרות,אז היה נעים למצוא את תאיו, שנמצאת בחוף הדרומי,עושה את העבודה בלי להתאמץ ולהשתדל מידי,מה שנקרא פשוט וטוב.
הרבה אוכל התגלגל על השולחן מפטה כבד,קרפצ'ו בקר,ברבוניות,שרימפס בכמה רטבים-שמנת,רוקפור ועם רוטב תאנים ששודכו גם לנתחי כבד אווז קטנטנים,קדירת ענק של שלל פירות ים ברוטב עשיר וטוב ועוד ועוד ועוד,כשכל זה  נשטף עם הרבה בירה.את השולחן חלקנו עם חברי הבלוג שפונדרה,3 במספר,ח'ברה נהדרים שכמנהג הבלוגריסטים הקלסיים הצטיידו במצלמות מקצועיות וצילמו...וצילמו...וצילמו ולא נתנו לי לגעת במנות עד שלא סיימו,לא כמו פלצן כמוני שבא ומצלם עם האייפון פה ושם תמונה.
בקיצור,קחו את האשה(או הפוך) מול השקיעה,תרימו כוס יין או בירה ותגידו לעצמכם-החיים יפים.

 נ.ב התמונות למטה צולמו באותו זמן-יחי הבדל התאורה הקטן
 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש