דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
מאי 15, 2011
ה"ראנר"
אם כבר דיברתי על מכשיר
ה"ראנר
",שנותן תוצאות מופלאות
בריכוך בשר
,אז הנה הוא- מוצג כאן שאיתו משתכשכים נתחי אנטריקוט ב"ג'קוזי" של 55 מעלות לשעה שלמה.
תגובות
רשומות פופולריות
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
אוגוסט 04, 2025
ויאטנם- יומן מסע
תגובות