עינוי סיני

הלובסטר של יום אתמול נכנס לתוך אמבט מיים מבעבע קלות ב 57 מעלות,מעין ג'קוזי של עינויים,כך בשר הלובסטר ייצא רך ולא התקשה יתר על המידה.אחר כך הוקפץ בחמאה שרופה,אגוזי מקדמיה ומי סוכר ונח לו על משכבו על פולנטה של תירס טרי.כך סיימה החיה החמודה את חייה.








תגובות

דני אמר/ה…
מנה מדהימה. מזכיר לי את הפעם שהכנתי לובסטר בעצמי. בד"כ מומלץ במתכונים פשוט להכניס למים מבעבעים, אבל כאן שמרת על טמפ' נמוכה ואף קררת מיד עם קרח בסיום. מה הסיבה?
שובב קולינרי אמר/ה…
הטמפרטורה הנמוכה נותנת בשר לובסטר יותר רך,שתדע שדווקא לא רצוי מיים מבעבעים אלא מיים על סף רתיחה להכניס את הלובסטר לסיר ולהנמיך את האש וכך לבשל 7-8 דקות
דני אמר/ה…
מעניין, תודה. איישם בפעם הבאה (אם תהיה).
‏אנונימי אמר/ה…
חמאה שרופה?
‏אנונימי אמר/ה…
חמאה שרופה זו חמאה מחוממת במחבת שמגיעה למצב התפרקות מוצקי החלב מהשומן,בעל ניחוח אגוזי ומראה חום חרוך

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

בחזרה ליפן

מיקרו-ספוג

איך להכין במבה?

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

לחם על האש