לפני שמתחילים לעשות בשר על האש מומלץ גם להכין פיתות ולחם על האש, משהו פשוט ולא מסובך וכל כך טעים, כי מה טעים יותר מפיתות/לאפות חמות ופריכות ישר מהאש? אז ברגע שהדלקנו את הפחמים ונתנו לאש להירגע, פותחים את הבצק המיועד דק ככל האפשר, כך הפיתות יהיו מוכנות מהר לפני שיישרפו ויישאר בהם בצק לא אפוי. מתכון לבצק- 1 ק"ג קמח 600 מ"ל מיים 15 גרם שמרים יבשים 20 גרם מלח 20 גרם סוכר לשים הכל יחד למשך 10 דקות, מתפיחים שעתיים, יוצים כדורים, מרדדים דק בעזרת ידיים מעט משומנות, מניחים על המנגל כדקה מכל צד. ישנו לחם בדואי הנקרא ליבה, לחם על גחלים, ממש הסוף של המנגל, אחרי שחרכנו כבר את כל הבשר ואפילו את הכנפיים, הגחלים עדינות ולוחשות, קוברים בצק בגחלים מכל הכיוונים, 20 דקות ויש לחם שמזכיר חציל קלוי, שרוף שרוף מבחוץ ולבן לבן ורך מבפנים. ואם כבר בגחלים גמורים עסקינן, למה לא לסיים גם עם קינוח איתם. בננות עם הקליפה ישירות לגחלים, 5 דקות והם מתקרמלות בתוך עצמן, נהיות מתוקות, שולפים מהאש, מקלפים ואוכלים עם כפית, יש שוקולד למריחה באיזור? זה רק ישדרג
תגובות
גם הארוחה היא פשוט אין מילים עליה.... נראית מליון דולר. רואים שאתה מוכשר.
אתמול שוב הייתי במסה והיה כרגיל טעים ומהנה.
הספיישל של הדג מוסר עם החמאת עגבניות והקונפי שום פשוט שילוב מוצלח למדי. מנה מדהימה.
גם קרפציו הפארידה היה טעים מאוד...הייתי שמח אם תוכל לרשום איך מכינים את סירופ הכוסברה שהיה מדהים בטעמו!
החלום שלי זה לעבוד במסה!
חולטים צרור כוסברה לכמה שניות ומעבירים למי קרח.טוחנים בבלנדר את הכוסברה עם מי הסוכר עד למרקם חלק
ואם אפשר את הקרם אבוקדו והווסאבי.?
הספיישל הייתה אדירה אם אפשר את הרוטב העגבניות?!
אתה יודע מה יהיה שוס?! שתכין את המנות והדברים ששאתה מכין רק עם סרטונים ותעלה לעמוד שלך בפייסבוק!
לרוטב-טוחנים עגבניות למרקם חלק.מצמצמים את מיץ העגבניות על מחבת,מוסיפים מיץ לימון מלח,קוביות קטנות של פלפל קלוי.כשהרוטב סמיך מוסיפים חמאה בנדיבות.בסוף מוסיפים כמה עלי תרד.
מזל טוב BUY THE WAY,