ארוחת קיץ מולקולרית-11


תארו לעצמכם,לקראת סוף הארוחה,לקבל כף שעליה שתי אבקות,ונאמר לכם-"בבקשה,לאסי אננס".
אבקה אחת היא אבקת אננס מיובש בהקפאה,והשנייה אבקת יוגורט מיובש בהקפאה גם כן.
מכניסים הכל לפה,ואז מרגישים את חמצמצות היוגורט, אבקת האננס נרטבת ברוק,ומתערבבת עם היוגורט.לאסי אננס.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש