ארוחת קיץ מולקולרית-8


איך זה לאכול פחם?
תארו לעצמכם,בשר פילה שמגיע אליכם שחור לגמרי,דמוי גחל ממש,ומלווה מסביבו גם באפר גחלים.עכשיו תחצו אותו ותגלו שהוא בדרגת מדיום, אדום ועסיסי.

הפילה יושב על רוטב אספרסו שמלטף אותו ברכות,ולידו גנאש שוקולד מריר עם גרניום.עדות רבות מהמזרח התיכון שותים את הקפה שלהם עם גרניום בתוכו,ואני כחובב גרניום,גיליתי שהשילוב בינהם מצוין.הגנאש קורמל עם סוכר מעל ונהיה פריך.





תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
האפר של ה"גחלים" זה מלח עם מקל וניל?
המנה נראית מדהים....מה שמעניין זה איך אתם מצליחים לעשות קינוח מושלם כמו המעדן שוקולדים???
שובב קולינרי אמר/ה…
האפר,הוא למעשה שומשום שחור טחון,עם מעט אבקה לבנה שסופחת נוזליםףבשם מלטודקסטרין
דויד וסער אמר/ה…
מתי אפשר לטעום את המנה?
שובב קולינרי אמר/ה…
מתי שבא לכם-רק לקבוע מראש

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש