ארוחת קיץ מולקולרית-6



כבד אווז בטעמי פינה קולדה.

תארו לעצמכם טארט תפוחים שנוצר מפרוסות תפוחים שבינהם,קוקוס טחון עם סוכר וחמאה,נערמו אחד על השני ליצירת הטארט.
מצטרף לזה קרם קוקוס קלוי,קרם בין המעולים שיש,ספירות רום,קציפת אננס ואננס מיובש בהקפאה.
נוגסים בכבד הנימוח,א"כ בטארט בעל מתיקות עדינה,ואז הקרם עם טעם עמוק של קוקוס קלוי שמגביר את המתיקות במנה.קציפת האננס חלפה כלא הייתה ומשאירה את טעם האננס בפה.משלימים עם ספירת רום מתקתקה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש