ארוחת פאסון יוצאת לדרך

יום שישי בערב,2 מלצרים,3 שוטפי כלים,עשרות צלחות,2 מוציאי מנות ובית אחד יפהפה.הארוחה מתחילה.
לאחר שכל ההכנות הסתיימו,כולם התיישבו לשולחן ולילדים הסועדים בארוחה הוגשה פיצה דקה,שאר
הסועדים קיבלו בפתיחה מרק יוגורט כבשים עם לימונים כבושים וברוסקטה של לחם דיו עם גבינת קממבר אפויה עם דבש ופלפל שחור.
מיד אחר כך תוך כדי צפייה במשחקי המונדיאל עם טלוויזיה במטבח,לפי הסדר התייצבו על השולחן-
שרימפס עטוף קדאיף,סקאלופ על קרם שורשים,חמאת תפוז,זילופי כמהין,טוויל לימון,קרם תפוז-חרדל ועלי כובע הנזיר
-כבד אווז,קרם ווניל,תפוחים מקורמלים,קרוטוני בריוש מתוקים,ארטיק כבד אווז עם אבקת קרמל
-קוד עם ירקות חרוכים,קרם כרובית,פירה בזיליקום וסלטון אנדיב ונבטי חמניה
-קפוצ'ינו ערמונים
חזה ברווז רך ומשובח,על קרם בטטה וקוקוס,רוטב יין ובהרט,סלטון תפוז,תרד,קוקוס קלוי וג'ינג'ר
-פילה בקר עם קרם תמרים,רוטב אספרסו ושוקולד 74%
-מרק פופקורן מתקתק היה קינוח מקדים לקינוח המרכזי













ועכשיו הקינוח.על שולחן הארוחה באורך 6 מטר הונחו מראות באורך 4 מטר,ששימש בתור הקנבס לציור הקינוח.
בקינוח-
-גנאש שוקולד לבן ויוגורט
-מקרונים של שוקולד מריר וארל גריי
-עוגת גבינת עיזים בציפוי של פאייטה(פירורי בצק וופל,כמו גליליות)
-קוביות מנגו,דובדבנים ואוכמניות
-קרם ווניל
-ג'לי פסיפלורה
-ממתק טופי ושוקולד לבן
והפינאלה,מוס שוקולד לבן ופסיפלורה שנשפך מסיפון הישר לחנקן נוזלי.גושי המוס הקפואים הונחו על המראות,ואז לאחר כ-5 דקות של בהייה של הסועדים במתרחש ניתן האות וכולם זינקו,הנה התמונות שלב אחר שלב.













תגובות

עדן אמר/ה…
פלטת הקינוח בסוף- טירוף.
‏יערה אמר/ה…
מדהים!

איך עושים קרם תמרים? יש לי קילו במקרר וזה נשמע מצוין!

תודה!
שובב קולינרי אמר/ה…
פשוט מבשלים בסיר עם מיים רק למעט ריכוך.מגלענים במקרה הצורך,מסננים וטוחנים יחד עם מיים ומעט אספרסו או קפה שחור לפי הטעם והמרקם.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש