ארוחת קיץ מולקולרית-4



אוכל מולקולרי לא חייב להכיל אבקות או ג'לים למינהם,בשביל שיקרא כך.אפשר גם לחשוב פשוט יותר.

טאטקי סינטה עם ויניגרט בזוקה.
למעשה,סינטה צרובה מבחוץ,מוגשת קרה ונאה.על פרוסות הסינטה ויניגרט של יוזו,סויה,ג'ינג'ר ושמן שומשום.סוד הקסם הוא תוספת של ארומת בזוקה לויניגרט.
תארו לעצמכם לוקחים פיסת סינטה,לועסים,ואז לפתע...טעם בשרי מלווה בחמיצות,מליחות,חריפות עדינה של ג'ינג'ר ואז מרחפת עננה של ניחוח בזוקה,בלי שום קשר למתיקות של מסטיק,אלא ריח נעים שמשתלב עם שאר הטעמים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש