ארוחת קיץ מולקולרית

תארו לעצמכם,כוסית עם נוזל מתקתק של כוסברה וכדור לא מזוהה משתכשך במימי הכוסברה הזרחניים.
עכשיו אתם מכניסים בבת אחת את כל תכולת הכוס לפה...
מרגישים את טעם הכוסברה,נושכים את הכדור שהוא למעשה ציפוי של שוקולד לבן,ואז נשבר מעטה השוקולד,ונוזל אננס קר ומרענן מציף את הפה,וחוגג על בלוטות הלשון יחד עם מולקולות הכוסברה.לוקחים נשימה ארוכה ואז מסניפים את ריח המנטה שהצטרף והתחבא בתוך מעטה השוקולד.זהו הפתיח בארוחה המולקולרית.

תגובות

miko zambari אמר/ה…
ד"ר אחלה בלוג אבל איפה המתכונים ? :)

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש