דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
יולי 21, 2010
תאנים ביין
עכשיו שהתאנים בשיאן,שמנמנות ובשרניות,חוץ מלאכול אותם טריות,הכנתי תאנים ביין אדום.
מתאים בתור מרקחת,לקינוחים ולבשר.אני שידכתי את התאנים לכבד אווז.
5 תאנים טריות פרוסות
300 מ"ל יין אדום
100 גרם סוכר
מבשלים סוכר ויין,עד לרתיחה.מניחים את התאנים בתוך היין ומבשלים כ-5 דקות עד לצמצום הרוטב וקבלת רוטב סמיך, מבריק ומתקתק.
תגובות
רשומות פופולריות
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
תגובות