תאנים ביין

עכשיו שהתאנים בשיאן,שמנמנות ובשרניות,חוץ מלאכול אותם טריות,הכנתי תאנים ביין אדום.
מתאים בתור מרקחת,לקינוחים ולבשר.אני שידכתי את התאנים לכבד אווז.

5 תאנים טריות פרוסות
300 מ"ל יין אדום
100 גרם סוכר

מבשלים סוכר ויין,עד לרתיחה.מניחים את התאנים בתוך היין ומבשלים כ-5 דקות עד לצמצום הרוטב וקבלת רוטב סמיך, מבריק ומתקתק.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש