לשחק עם חנקן נוזלי



אם נטחן זיתים,יהיה לנו ממרח טפנד,אך עם נטחן זיתים ששהו בחנקן נוזלי?לניסוי הזה הוספתי גם עגבניות שרי וארטישוק.
מה שיוצא לאחר טחינה במטחנת תבלינים זה אבקה דקה וקפואה,הזיתים בהקפאה כו עמוקה שהשמן בהם לא משפיע למרקם ואינו הופך מחיתי.ניתן לשמור במקפיא ולפזר על מנות דגים נאים,על פסטה וכו'.


תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
מדהים!
גם הארוחה היא פשוט אין מילים עליה.... נראית מליון דולר. רואים שאתה מוכשר.
אתמול שוב הייתי במסה והיה כרגיל טעים ומהנה.
הספיישל של הדג מוסר עם החמאת עגבניות והקונפי שום פשוט שילוב מוצלח למדי. מנה מדהימה.
גם קרפציו הפארידה היה טעים מאוד...הייתי שמח אם תוכל לרשום איך מכינים את סירופ הכוסברה שהיה מדהים בטעמו!
החלום שלי זה לעבוד במסה!
שובב קולינרי אמר/ה…
בבקשה-סירופ כוסברה:מכינים מי סוכר יחס 1 ל-1
חולטים צרור כוסברה לכמה שניות ומעבירים למי קרח.טוחנים בבלנדר את הכוסברה עם מי הסוכר עד למרקם חלק
‏אנונימי אמר/ה…
תותח על..!
ואם אפשר את הקרם אבוקדו והווסאבי.?
הספיישל הייתה אדירה אם אפשר את הרוטב העגבניות?!
אתה יודע מה יהיה שוס?! שתכין את המנות והדברים ששאתה מכין רק עם סרטונים ותעלה לעמוד שלך בפייסבוק!
שובב קולינרי אמר/ה…
קבל-טוחנים אבוקדו בבלנדר,עם מיץ לימון,מלח ומעט ווסאבי מוכן,לא אבקה.
לרוטב-טוחנים עגבניות למרקם חלק.מצמצמים את מיץ העגבניות על מחבת,מוסיפים מיץ לימון מלח,קוביות קטנות של פלפל קלוי.כשהרוטב סמיך מוסיפים חמאה בנדיבות.בסוף מוסיפים כמה עלי תרד.
‏אנונימי אמר/ה…
אין עלייך !
מזל טוב BUY THE WAY,

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש