גלידת יוגורט


תחת השפעת שיגעון הגלידת יוגורט בארץ החלטתי להכין גם כן גלידת יוגורט משלי.

לצורך המשימה גייסתי ניחוחות ארומטיים במיוחד.מי זהר,אלו מי פריחת הדרים בעלי ריח משגע הדומה למי ורדים וקצת יסמין,ושונה מריח פירות ההדרים עצמם.במקום תמצית מי הזהר הקנויים,הלכתי למקור וקטפתי פרחים מעצי לימון ואשכולית,וגם כן את עלי העצים, שלהם גם ריח מצוין שמומלץ להכניס לתבשילים וסלטים.
את הפרחים והעלים הנחתי בתוך מי סוכר עם קליפות קלמנטינה ללילה במקרר,למיצוי טעמים.א"כ המיים הארומטיים ישולבו עם יוגורט עד ליצירת גלידה.מתכון בהמשך.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש