חנוכה שמח






חג החנוכה הגיע וזה הזמן לנסות סוגים של טיגוניות שונות.הפעם הכנתי לנר הראשון,פרוסות דקות של תפוחי עץ בטמפורה עם מעטה קל ואוורירי.

תפוחים מקולפים,מגולענים ופרוסים לעובי חצי ס"מ
לבלילה-
2 ביצים מופרדות
80 גרם קמח
70 סוכר
כפית אבקת אפייה

טורפים חלמונים,סוכר,קמח ואבקת אפייה.מקציפים את החלבונים לקצף יציב,ומוסיפים לשאר התערובת.טובלים את תפוחי העץ בבלילה,ומטגנים.מאבקים באבקת סוכר.




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש