מתכוננים לסילבסטר



לובסטר עם חמאת אגוזי לוז ווניל,ופולנטה תירס מתירס טרי.



















תגובות

‏דנה אמר/ה…
נראה נפלא,

איך אתה מכין את הפולנטה מתירס טרי?
כל תירס יתאים?
אשמח למתכון...


תודה רבה,
דנה.
שובב קולינרי אמר/ה…
הי דנה,בעיקרון אפשר להכין מכל תירס,גם תירס קפוא.
התירס צריך להיות מתוק ובשרני.מבשלים קלחי תירס שלמים במיים רותחים לכ-10 דקות.עם סכין מגלחים את כל הגרגירים מהקלח.יש לטחון במג'ימיקס למסה גושית,אטם יש צורך אפשר להוסיף מעט מיים בטחינה,לא יותר מידי.להעביר את המסה במסננת רגילה,לא דקה מידי,וזה הכול.להוסיף מעט מלח,אנחנו במסעדה מוסיפים גם מעט מי סוכר.לא לטחון בבלנדר שעלול לטחון את התירס חלק מידי,הפולנטה אמורה לצאת גרגירית אך נעימה בפה.

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש