תגובות התקבלו בברכה


התחלתי לכתוב את הבלוג לפני כ-7 חודשים,במטרה לייצר לי יומן מסע,מעין תזכורת וירטואלית למעשיי הקולינרים,וגם לשתף בהם אחרים שלא נחשפים לאלו ביום יום או באף יום.
במסעדה אתה מייצר אוכל ולא יודע עד כמה באמת הוא טוב עד שאתה מקבל פידבקים,ותגובות על מפיות כמו זאת שבתמונה.
אותו הדבר בבלוג. כשכותבים בלוג,יש איזשהו חוסר וודאות לגבי הקוראים אותו.אתה לא יודע.לא יודע כמה קוראים אותו אם בכלל,ומה הם חושבים על מה שראו וקראו.בקיצור,אני חותר לשם של הכותרת.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש