לטעום את גן עדן


גלידת היוגורט שערכה כמה ימים' יצאה היום מהמכונת גלידה,והיא מצוינת.נראה לי שהצלחתי למצות את טעם גן עדן.
חצי ליטר יוגורט
150 מ"ל שמנת מתוקה
100 מ" מיים
200 גרם סוכר
כף אלכוהול נקי 96%
5 פרחי הדרים
2 עלי עץ לימון
קליפת קלמנטינה מחצי פרי
כפית מיץ לימון טרי


מבשלים סוכר ומיים עד להמסת הסוכר.מניחים את הפרחים,עלים וקליפות קלמנטינה במי סוכ, בכלי סגור, ליום במקרר לספיגת טעמים.יום למחרת מערבבים את מי הסוכר עם היוגורט והלימו, ומניחים במקרר ליום נוסף.לאחר היום הנוסף מסננים את היוגורט תוך לחיצה על כלהתוכן של הפרחים והעלים,להוצאת כל הטעמים.מעבירים למכונת גלידה.במקביל מקציפים שמנת לקצפת יציבה תוך כדי הוספת האלכוהול.לקראת סוף פעולת המכונת גלידה,כשמתקבל מרקם יציב ליוגורט,מוסיפים את השמנת המוקצפת ומפעילים את מכונת הגלידה לעוד מספר דקות.מקפיאים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש