גויאבה


כמו תמיד,גם באוכל,יש את אלו שאוהבים גויאבה,ואת אלו שלא.בגלל זה המציאו גויאבות בלי ריח,וחבל.
צריך למצות את הריח של הגויאבה ולבשם איתו כל דבר.כן,אני מאלו שאוהבים.
שבוע שעבר שתיתי סוביניון בלאן-דלתון,ומיד הדבר הראשון שהרגשתי זה ניחוח גויאבות מענג.ממש מיץ פירות.
אז בשביל למצות את הטעם של הפרי האקזוטי הזה,החלטתי להכין ליקר גויאבות.
לא ליקר מהבסיס,עם התססה וכל התהליך.גויאבות מושרות באלכוהול,נחות בבקבוק,הוצאת האוויר מהבקבוק,ליצירת וואקום,למנוע קלקול,או השחרה של הפרי.עכשיו נמתין כמה ימים.

תגובות

Unknown אמר/ה…
ומה קרה במשך כל השנים האלה? יצא מוצלח?
שובב קולינרי אמר/ה…
יצא מצוין, החזיק רק לכמה שבועות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש