חשק לעוגת תפוחים

ככה זה שיש לי חשק פתאומי לאכול משהו.אני מיד נכנס למטבח,ומכין...הפעם עוגת תפוחים.

בצק פריך:
100 סוכר
200 חמאה
300 קמח
גרידת לימון

מילוי:
5 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות
כפית קינמון
כף קוקוס
כף צימוקים
כף פירורי לחם
כפית קורנפלור
200 סוכר
50 חמאה


לשים את כל מרכיבי הבצק ומניחים במקרר כ30 דקות..מרדדים בצק בשביל הבסיס של העוגה וגם כן רצועות לכיסוי העוגה מעל.
מערבבים את התפוחים,סוכר וחמאה ואופים בתנור 30 דקות בחום 200 מעלות.מוסיפים את שאר החומרים ויוצקים על הבצק פריך.מניחים רצועות בצק מעל ואופים 30 דקות.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש