פריחת הדרים


כשאני רואה את פרחי עצי התפוז או הלימון אני פשוט חייב להסניף אותם,לקטוף כמה ולדחוף לכיס.הם ריחניים ונעימים והתמצית שלהם שנמכרת בשם מי זהר יכולה להשתלב באוכל כגון סלטים,קינוחים,משקאות ועוד.
אז במקום התמצית יש לי את הדבר האמיתי,הפרחים,אותם ערבבתי עם יוגורט ומעט מי סוכר.הנחתי במקרר ליום שלם לספיגת טעמים ולמחרת התקבל משקה מרענן וארומטי של יוגורט הדרים שנמזג לכוסיות ושימש כאפירטיף לארוחה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש