על האש







אשכרה שווארמה הייתה לנו בשבת.עסיסית,מתובלת,מגולפת לפרוסות דקות.לשווארמה ושאר הבשר שנצלו על האש שידכתי שני סלטים שגם בילו על האש.האחד,סלט כרוב סגול שחרכתי מעט יחד עם פלפל קלוי,שום ולימון.
השני סלט משויה,סלט של עגבניות שדווקא שרפתי על הגז בבית,עם פלפל חריף ושום.קחו מתכון.

2 עגבניות גדולות
1 פלפל חריף
שני שיני שום קלופות
מלח
פלפל שחור גרוס
כוסברה קצוצה
2 כפות שמן זית

שורפים עגבניות ופלפל על אש גלויה.מקלפים,קוצצים ומתבלים עם המלח,פלפל,כוסברה ושום קצוץ דק.מוסיפים לבסוף שמן זית.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש