איך לחמם פיצה



שאני אני מכין לעצמי סנדוויץ',אני כבר לא יכול סתם להפשיר לחם במיקרו,אוטומטית אני מדליק מחבת וצורב לי את הלחם טוב משני הצדדים ואז מורח מה שמתחשק.אז גיליתי שזה גם טוב לפיצה של יום לפני שזקוקה לחימום.מכירים את זה שכשמחממים פיצה במיקרו,הבצק מרגיש כמו גומי והגבינה כמו גומיה?האמת שגם בתנור התוצאות לא הכי טובות.נסו את זה-חממו מחבת על להבה בינונית,שימו את הפיצה עם הצד של הגבינה כלפי מטה כ-1 וחצי, עוד חצי דקה מצד שני והבצק פריך ונעים.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
תודות:)

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש