ריבת טונקה

 ריבת תפוחים וטונקה זה יאמי...
ריבת תפוחים וטונקה בקינוח קרמבל זה עוד יותר יאמי.

3 תפוחים מגולענים חתוכים לקוביות
250 גרם סוכר
50 גרם מיים
2 פולי טונקה

מרתיחים סוכר ומיים,מוסיפים תפוחים וטונקה ומבשלים כ-20 דקות עד לקבלת ריבה סמיכה,טעימה וריחנית.

לקרמבל:
100 סוכר
200 גרם חמאה
300 גרם קמח

פירות אהובים
ריבת חלב
אבקת סוכר
דובדבנים מושרים בליקר(דובדבני אמרנה)

לשים את כל המרכיבים.אופים עד הזהבה קלה ב180 מעלות.מערבבים פירות-תותים,פילה תפוז וריבת תפוחים עם טונקה.מניחים בקערות חסינות חום.מפזרים פירורי בצק פריך בנדיבות על הפירות ואופים בתנור לכ10 דקות.מפזרים אבקת סוכר ונגיעות של ריבת חלב

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש