שקיפות



ביצירת וואקום נקבוביות חומר הגלם נפתחות,דבר שטוב להשרייה במרינדות ולספיגת נוזלים טובה יותר.בטכניקה זו גילו שפים את שיטת שקיפות פירות בוואקום,כשהפירות יוצאים לאחר זמן קצר מרוככים ללא בישול,שקופים ובעלי צבע זרחני.

התהליך הוא כך:חותכים פרי,תפוח ומלון מצוינים למטרה הזאת,לגודל ולצורה הרצויה.מכניסים לשקית וואקום ומוסיפים מי סוכר(1:1),25% ממשקל הפרי.אוטמים לשעתיים שלוש לפחות במקרר.אין צורך בבישול,הפרי סופג את טעמי הסוכר,מתרכך מעט,כאילו בושל אך נשאר עם טעם פרי טרי.ניתן להכין קוביות אבטיח בשיטה הזו,מה שיזכיר לאחר שיהיה מוכן,נתח של טונה אדום ובשרני.







תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
מעניין,
מדוע התפוחים יצאו ירוקים? בשר התפוח די לבן , רק הקליפה ירוקה. זו המרינדה? תודה.
שובב קולינרי אמר/ה…
לתפוח פיגמנט ירוק למרות שהוא נראה בהיר מאוד,אין קשר למרינדה
‏אנונימי אמר/ה…
אחלה, תודה. ושמת אותו עם הקליפה?

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש