דילוג לתוכן הראשי
חפש
חפש בבלוג זה
שובב קולינרי
דף הבית
עוד…
שתף
קבל קישור
Facebook
X
Pinterest
אימייל
אפליקציות אחרות
מאי 25, 2009
אינטרפטציה
כשלוקחים מנה מוכרת,לרוב קלאסית,ומשחקים עם הרעיון סביבה,מגישים אותה במראה אחר ,מרקמים שונים,מפרקים את המנה לגורמים של כל חומרי הגלם המרכיבים אותה,אבל הרעיון נשאר,זה אינטרפטציה.
האינטרפטציה שלי היא לפיצה.רוטב פיצה עם זיתים,ספגטי מוצרלה ופוקצ'ה קטנה.
תגובות
רשומות פופולריות
מרץ 01, 2010
איך להכין במבה?
נובמבר 09, 2011
מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל
תגובות