הילדים גדלו




לאחר שהנבטתי את זרעי הפלפל פדרון ושתלתי אותם באוקטובר,חיכו לנבטוטים חורף קשה,רוחות עזות,גשם זלעפות,אך הם בשלהם המתינו לזמנם,לחודש פברואר-מרץ,אז הם התחילו להרגיש נעים יותר והחלו לפרוח ולשאת פרי וכמו בברצלונה,מהם עשיתי "ערימה" של שתי פלפלים ראשונים קטנים וחמודים ואפילו מעט חריפים ובציפייה לערימה גדולה יותר של פלפלים מטוגנים עם מעט מלח גס,שיחליקו טוב בגרון עם בירה קרה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש