פדרון

 בימים אלו אני מנביט את זרעי הפלפל פדרון שלי.למי שלא מכיר פלפלים המגיעים מספרד,קטנים ,בשרניים וכיף לאכול אותם מטוגנים עם מעט מלח גס בערימה גדולה עם כוס בירה בצד.משום מה אומרים על הפלפלים הללו שחלקם חריפים חלקם לא.לי עוד לא יצא לאכול כאלו שהם חריפים.

תגובות

Unknown אמר/ה…
היי מאיר!
אשמח לדעת היכן קנית את הזרעים של הפלפל? זה רעיון גאוני להנביט לבד בבית :)
תודה!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש