סורבה שוקולד

סורבה נוצר בדרך כלל מנוזל או מחית פרי.לא רבים האנשים שסבורים שניתן להכין גם סורבה שוקולד,מה שיחשב מבחינתם לגלידה.הדרך היא פשוטה,שוקולד ומיים עם גלוקוז שיגמיש את התערובת.לתערובת הוספתי קליפת לימון,שיפריש את כל השמן האתרי שבו ויבשם בריח רענן את הסורבה.

550 גרם מיים
200 גרם שוקולד
250 גרם גלוקוז
80גרם סוכר
גרידת לימון מלימון 1


מרתיחים מיים עם גלוקוז וסוכר.מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד תוך כדי טריפה.מקררים את התערובת.מאוד חשוב שהתערובת תהיה קרה מאוד בכדי שהיא תקפא מהר,ושיווצרו כמה שפחות קריסטלים של קרח.מוסיפים את גרידת הלימון ומעבירים במכונת גלידה.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש