מושלם

בטיול האחרון שלי לברצלונה היו כמה גאדג'טים שהבאתי איתי.אחד מהם הוא תבנית ליצירת צורה מושלמת של פטל.שני חלקי התבנית צמודים יחדיו עם מגנטים,ופשוט מזלפים בחור שמלמעלה כל דבר שרוצים,שוקולד,מחיות וכו' ואז מקררים או מקפיאים,ומשחררים מהתבנית.אני בחרתי להכין "פטל" של אננס,להשתמש בטכניקה שכבר ציינתי פה בעבר,ולהגיש זאת כפתיח עם שאט של כוסברה ומנטה.



תגובות

Tal Hazan אמר/ה…
שלום מאיר האם יש לך את הכתובת אינטרנט או הטלפון של החנות בתודה מראש טל
שובב קולינרי אמר/ה…
http://www.solegraells.com/index.php?id=3
זהו האתר,חנות קטנה ומטריפה
Tal Hazan אמר/ה…
תודה רבה מאיר

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש