עלי קארי



השבוע קיבלתי עלי קארי טריים היישר מהודו,שבהם עדיין לא נתקלתי אף פעם.עלי קארי לא קשורים לאבקת הקארי,שזהו משהו שונה לגמרי.עלי הקארי ארומטיים מאוד ומזכירים לי את שיח הפיטנגו,פרי קטנטן שגדל בגינות,ושילוב עם הדס.
בזר הגדול שקיבלתי הכנתי קודם,איך לא,תבשיל עוף בקארי.קצת הל,זרעי כוסברה,בטטה מקורמלת,פרגיות,חלב קוקוס והרבה עלי קארי וגם למון גראס.מתקבל טעם נעים של מעין פריחה עשבונית.עכשיו צריך לחשוב מה לעשות עם שאר העלים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש