מול הים

היום,אני,אביב(משה)ו-3 הסו-שפים הנותרים של מסה,ביקרנו במול ים.
האוכל טוב,אבל גולת הכותרת הם הקינוחים.כבר כתבתי כאן לפני כ6 חודשים על קינוח יפהפה שאכלתי שם.
הפוסט הזה הוא הצעדה לרמת הקינוחים,שכמו שזה נראה,ברמה הכי גבוהה מכל המסעדות בארץ,מבחינת דיוק,אסתטיקה ורמת גימור,ואת זה ניתן לראות דרך התמונות.

כדור עשוי סוכר דק-דק במילוי קציפה כלשהי...לא זוכר



קרפ סוזט קטנטנים,יושבים על צינור סוכר חלול ממולא קרם,ובצד ג'לי פטל מקופל
בצורת הגשה של קרפ סוזט

תגובות

הדר אמר/ה…
האם יש לך רעיון כיצד לשחזר בבית את קרם הברולה מקדמיה של מול ים?
שובב קולינרי אמר/ה…
אני לא זוכר אם הברולה ההוא שאכלתי היה מקדמיה,אבל אני אוכל לשחזר לך את הברולה הזה.בשביל ליצור ברולה מסוג של אגוז כלשהו,יש לקלות אותו בתנור עד להזהבה קלה,וניחוח אגוזי נעים,ואז בעודם חמים,מבשלים את האגוזיםעם החלב של המסה של הברולה.טוחנים,משאירים כשעה לספיגת טעמים ומסננים.ההמשך הוא כמו הכנת ברולה רגיל,הוספת סוכר חלמונים,ואפייה בתנור.
‏יהודה מול ים אמר/ה…
בבקרפ סוזט זה לא ג'לי זה לדר פטל
שובב קולינרי אמר/ה…
זה הרגיש כמו ג'לי,ההכנה שלו עם ג'לטין כך נראה לי-אולי זה ג'לי?

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש