לקרמל שוקולד



בחברת השוקולד,וולרונה,המציאו דרך לקרמל שוקולד לבן.קרמול=הוצאת סוכרים,אז איך מוציאים סוכרים מחומר גלם כל כך עדין.תמיד נזהרים בהמסת שוקולד שלא יתבשל מדי,ויהפך לפירורי ולא שימושי.כאן משתדלים דווקא לשרוף אותו.מניחים שוקולד לבן בתבנית,ומכניסים לתנור ב130 מעלות לכ-45 דקות,שתוך כדי התהליך מערבבים כל 5 דקות.השוקולד מתחיל לקבל גוון חום ,נהפך לפירורי,אך תוך כדי ערבוב חוזר להיות הומוגניאך לא נוזלי,אלא יותר מוצק.הטעם שמתקבל הוא עשיר,עמוק ומזכיר ריבת חלב.ומה עושים אם זה?כל דבר שעושים עם שוקולד לבן,מפוררים על קינוחים,מגרדים בפומפייה,מכינים גלידה או טבלאות שוקולד.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש