המשמשים כאן,אבל לא להרבה זמן




המשמשים כבר כאן והעונה שלהם כה קצרה בקושי חודשיים ואני שכל כך אוהב את הפרי הזה,מיד מתנפל עליו כשאני רואה אותו בשווקים,אפילו כשהוא מעט בוסרי.עם המשמש, חוץ מלאכול אותו טרי שזה מספיק טעים,יצא לי להכין הרבה דברים כמו ליקר,ארטיק מרענן,שילוב עם כבד אווז או בתוך גרנולה.
האביב הזה כשהמשמשים הפציעו,הקפצתי אותם במחבת עם סוכר,הם זוגגו להם בעדינות,נעטפו בקרמל עדין שנצבע ונטעם בטעמו של המשמש ואת הדבר הטעים הזה חיזקתי בתערובת טוגארשי,תערובת פלפל יפני חריף.
המשמשים המקורמלים השתלבו מצוין בסלט עם שומר והפלפלי פדרון המגניבים שלי שמילאתי אותם בגבינה כחולה והקפצתי עם מעט שמן זית.
בלי הטוגראשי המשמשים יהיו מצוינים גם לשילוב בקינוחים או לטחון לשייק פירות עם חלב או יוגורט.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש