כורכום טרי






כורכום טרי מסתבר לא גדל בתור אבקה.הכורכום הטרי כיום כבר נמכר בחנויות שונות וניתן להתוודות אליו כי עד היום רוב העם לא מודע למראה שלו בצורתו הטרייה.
הכורכום מאותו משפחה של הג'ינג'ר וכמו הג'ינג'ר גם הוא מלא בבריאות.הוא מרפא הכל-דלקות,שיעול,מעכב חימצון,עוזר בעיכול,עוזר לכבד,לאחרונה גילו שעוזר במלחמה בסרטן.
הכורכום הטרי כמו האבקה, בשימוש יתר יוצר מרירות לא נעימה,אך במינון נכון מוסיף טעם ויחודיות משלו.
אני את הניסיון הראשון שלי עם הכורכום הטרי עשיתי עם שייק פירות של מלון,בננות וחלב ויצא מצוין.אחר כך גירוד של הכורכום לתוך שמנת חמוצה עם עשבי תיבול ובהמשך כורכום קצוץ לממולאים וקציצות.הארומה עדינה,הטעם טוב והבריאות בשמיים.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש