מרי כריסמס

ברוח הכריסמס שהגיעה,הכנתי ארוחה בבית פרטי ויפהפה בנווה צדק,עם מוסיקת חג מולד ברקע,עץ מקושט שכמעט ונשרף ו-11 סועדים שבאו להתענג על ארוחת טעימות.הארוחה החלה עם מרק כרובית,שמן כמהין,ערמונים וגרידת לימון.
בהמשך היה סשימי טונה עם סלט מלפפון וקרם אפרסמון ויוזו,קרפצ'ו בקר שעוטף נבטים,צנוניות ופלפלים עם איולי צ'ילי,כבד אווז וקרם טונקה,תפוחים מקורמלים ו"קרטונים" של עוגת תבלינים,שרימפס וסקאלופ ברוטב חמאת עגבניות,מוסר עם רביולי גבינת עיזים,קרם ארטישוק ירושלמי וקרמל תפוז.לסיום,שוק אווז עם רוטב יין ותפוזים וירקות שורש,לפת,בייבי סלק וארטישוקים צלויים.לאחר כל כמות האוכל הזו הוגש מרק פופקורן ולבסוף סלט פירות אקזוטיים עם מרנג,שקדים מקורמלים וקציפת שוקולד וקוקוס.ככה מסיימים שנה.



תגובות

ערן אמר/ה…
נראה מיוחד וטעים :) wish i could've been there

אגב, מכיר את ארוחת הכריסטמס המושלמת של הסטון בלומנטל? http://video.google.com/videoplay?docid=-3946041067151475342#
שובב קולינרי אמר/ה…
בוודאי מכיר,הסטון עושה דברים מדהימים.
CooknBake אמר/ה…
כל מה שיש לי להגיד זה WOW!!!

מדהים!!
ציפי גוריון אמר/ה…
מרק פופקורן? מה עוד אתה מוכן להסגיר לגביו?
שובב קולינרי אמר/ה…
אני מסגיר את הכל,אין אצלי סודות באוכל-מכינים פופקורן,מבשלים אותו בחלב,סוכר ומעט חמאה.מצננים ומסננים.זה פשוט חליטת פופקורן.מגישים חם או קר.
Unknown אמר/ה…
הכל נראה טעים להפליא. בייחוד הקינוח. אבל זה נראה מסובך. בשבילי בישול זה אתגר לעומת אנשים שבשבילם זה יותר משחקי בישול. אבל את הפופקורן בטוח אצליח להכין :)

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש