מה-רק אני מצלם מרק?

 גם מסעדת מסה הצטרפה היום ליום המרק הלאומי,שכל תרומתו הוא לנזקקים קשי יום.
המרקים שהוגשו במסעדה הם מרק בשר ומרק אפונה עם ויניגרט פלפל שיפקה,שלהם היו היענות יפה,למרות המזג אוויר ה"אביבי".קבלו מתכון למרק אפונה עם הויניגרט שיפקה ש"פותח"את טעמי המרק ומוסיף לו עקצוץ וחמצמצות.

500 גרם אפונה טרייה
3כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות כוסברה קצוצה
כפית זרעי כוסברה
10 שיני שום
מלח
פלפל

מרתיחים ליטר מיים בסיר,שופכים את כל המרכיבים למיים ומבשלים כ-15 דקות.טוחנים למחית חלקה.

לויניגרט-
כפית פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
כף פלפל שיפקה חתוך חתוך לקוביות קטנות
כפית פטרוזיליה קצוצה
כפית כוסברה קצוצה
כפית בצל סגול קצוץ
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מעט מלח

מערבבים את כל מרכיבי הויניגרט ביחד ומזלפים כף גדושה על המרק.

תגובות

Unknown אמר/ה…
תכין לי לשבת. תודה
‏mor אמר/ה…
יאמייייי

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש