אוכל למחשבה



לפראן אדריאה,השף של אל בולי,המסעדה הנחשבת מס' 1 בעולם כבר כמה שנים,אין בעיה של חוסר ביטחון והוא לא שומר סודות מקצוע.בעזרת ספריו הוא משתף את הידע שלו למי שרק חפץ.אין לו בעיה שיעתיקו ממנו,להיפך,כששפים אחרים יחקו אותו,כולם יידעו כבר מאיפה המקור של אותם שיטות וטכניקות.לאחרונה הוא הוציא עוד ספר,
food for thought שבו הוא מציג כמו תמיד תמונות מרהיבות,משתף בטכניקות ומתכונים.דרך האתר שבו מוצג הספר ניתן לדפדף ולראות מה הוא מציע.שם הספר הוא בתרגום מאנגלית הוא-אוכל למחשבה,כי המנות שהוא יוצר,גם לאחר שטועמים מהם, גורמים לסועד לחשוב-איך לעזאזל עשו את זה...?

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש