פברז'ה



בחודש שעבר ביום ההולדת שלי,חגגתי יחד עם שירי אשתי במול ים בצהרי היום, לאחר שסיימנו מסז' מפנק.השירות והאווירה מול הים עושים את שלהם,קיבלנו פינוקים מידי השף,וכשהגענו לקינוחים בחרנו בקינוח שנקרא ביצת פברז'ה,שזהו מחווה לתכשיטן,פברז'ה,שיצר תכשיטים בצורת ביצים לכבוד הצאר הרוסי.הגיע לשולחן קינוח מאוד מרשים בדמות כדור בדולח מסוכר במילוי קציפת לימון,סורבה הדרים,ובסיס של איזשהו בצק פריך.היה טעים ,אבל היה גם מסקרן,מה שגרם לי לחשוב להשתתף בסדנא לניפוח סוכר.נחיה ונראה.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
יש לך מושג איך מכינים את הביצה?
‏אנונימי אמר/ה…
נחמד לך... אני מקווה שיצא לי לטעום אלת כזאת
שובב קולינרי אמר/ה…
את הביצה מכינים מאיזומלט שזהו תחליף סוכר עמיד בלחות אותו מנפחים בעזרת משאבה לניפוח סוכר וממלאים בכל טוב.ניתן לקרוא בבלוג גם על האיזומלט
‏אנונימי אמר/ה…
יש את המתכון של מול ים במאסטר שף לייב...
‏אנונימי אמר/ה…
אני מכין את זה לרוב מסוכר גלוקוז ומים ולעיתים נדירות מאיזומלט כי הוא קצת וגיש ודביק למרות שההכנה שלו פשוטה מאוד
‏אנונימי אמר/ה…
היכן ניתן לקנות את משאבת הניפוח ?
שובב קולינרי אמר/ה…
יש המשתמשים במשאבת אופניים קטנה או משאבת לחץ דם, משאבה מקצועית ניתן להשיג באינטרנט באמזון, אי ביי וכדומה ובארץ, נראה לי באסטלה, או מר קייק

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש