קציפת אגוז וחמאה שרופה




כאשר מחממים חמאה ,חורכים אותה ומפרקים אותה,היא מתחילה להעלות ניחוח אגוזי שמקפיץ חומרי גלם בטעמם.
ברגע שמוסיפים שמנת מתוקה לחמאה השרופה ניתן להכין קרם,רוטב ואף גלידה בעלי טעם של חמאה שרופה.

אני תרמתי את הרעיון להכין קציפה מתוך סיפון,חיזקתי במעט אגוזי לוז טחונים בשביל מנה של שרימפס,סקאלופ,עם ערמונים,ארטישוק ושערות לימון מסוכרים.

תגובות

rinag אמר/ה…
מנה משובחת. כל הכבוד!!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש