יום נישואין מספר 9



שלשום,10\9,אני ושירי חגגנו כבר 9 שנות נישואים.9 שנים פוריות וגדושות במיוחד.לשם כך הגענו לאכול במסה,מעין מסורת של השנים האחרונות,בשביל לאכול ארוחה גדושה,פוריה ומהנה.
חביב משה,הסו שף שיחד איתי כבר 5 שנים ניצח על ארוחה מצוינת,רעננה,מלאת טעמים ומרקמים.ואם זה לא מספיק אז לכל מנה שודכה כוס יין באדיבות הסומלייה הנהדר שלנו בן רון,דבר שהוסיף להנאה,לערפול חושים ולזה שישנתי נהדר אחר כך.ואלו הם המנות-




סביצ'ה אינטיאס,קרם מלפפון,פלפלי פדרון חלקם חריפים חלקם לא,טורטליני לבאנה,אבקת סלק ושאר ירקות.

גאבי, מיקלה קיארלו, פיימונטה 2011
 טונה צרובה על קרם ווסאבי,תיבול סויה ויוזו עם צנוניות ומיקרו אפונה

ריזלינג כרם קאיומי, כרמל 2011



                                         כבד אווז על קרם רימונים,יוגורט ואבקת סלרי עם פירורי לחם.
הייטס ווין רמת הגולן 2010



כדור של קרם כבד בציפוי חמאת קקאו,מרמלדת ענבים ואורוגולה בטמפורה

                                                גרונר ולטלינר, שלוסברג, אקר, אוסטריה 2011



 סקאלופ צרוב על חמאת פסיפלורה,מרמלדת בצל

לה סימל, שאטו ד'ארג'ייל, לנגדוק 2009


שקדי עגל על קרם שום שחור,רביולי שקוף של עגבניות
                                                  שרדונה דו מונטי, בורגון 2009
 פנקוטה ארטישוק ירושלמי,חזה אווז צרוב,ארטישוקים ופרמז'ן

מרלו, כרם מנרה, רקנאטי 2009
 לברק על רוטב אננס,לינגוויני וזוקיני
"רואי", דו מונטי, בורגון 2009

הייתה עוד מנה אחת לסיום סיומת שלא צולמה,עמכם הסליחה.
פילה בקר עם קרם "הפוך" ורוטב על בסיס ציר בקר.קרם של קפה הפוך שהתגלה כיציאה מצוינת,שיחד עם הרוטב והיין האדום הכבד וה"שוקולדי" שהתלווה למנה,השלימו אחד את השני.
קברנה סוביניון, קונצ'טה, צ'ילה 2008


תודה רבה לחביב שהביאני עד הלום,בקרוב אני שוב בארוחה במסה,הפעם לחגוג משהו אחר.פרטים בהמשך.

תגובות

טל אמר/ה…
מעבר לזה שזאת נראת ארוחה מעולה, הצחיק אותי חביב משה... קרוב משפחה של אביב?

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש