אני פורים




חלק נכבד ממנות שאני יוצר,אלו מנות שנראות בדמות דבר אחר לגמרי.
כבר הצגתי כאן בעבר "קונדום",מנת "צונאמי","אוייסטר","ספוג" ויש עוד הרבה דברים ברשימה.
התמונה הנ"ל למשל מציגה "חומוס" עשוי מעוגת גבינה,אבקת "פפריקה" מעוגיות מקרון טחונות,קרמל הוא השמן זית,קרם שקדים בצורת גרגירי חומוס ונענע החליף את הפטרוזיליה.
אלו מנות מחופשות,ממש מתאים עכשיו לתקופת פורים,בגלל זה הכנתי במיוחד בשביל עכבר העיר מנות מחופשות שונות,בלי צורך בשימוש לא קונבנציונלי של אבקות,מייצבים וכו'.ניתן לראות את התוצאה כאן.

תגובות

‏אמיר אמר/ה…
אין עליך.
כשנכנסתי ורק ראיתי את התמונה, אמרתי לעצמי,
בטח עוד פוסט על מה אוכלים טבחים וסושפים
בסוף משמרת... (חומוס)..

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש