בוקצ'וי


בוקצ'וי,באקצ'וי,פוקצ'וי,פאקצ'וי,כל אחד קורא לו אחרת.חלק גם יגידו שזהו סוג של תרד,חלק יגידו חסה או כרוב.
בתכלס זהו כרוב סיני בשרני טעים שמגיע למימדים של גדול מאוד כמו מנגולד וקטן מאוד כמו עלי פטרוזיליה.הוא מלא בויטמין סי,סיבים וחומצה פולית והוא גם די יקר.


עם בוקצ'וי צעיר ויפהפה חלוט קלות הכנתי מנה של ניוקי תירס בחמאת זעפרן,עם גבינת בושה,בזיליקום וזעתר טריים.טעים.

תגובות

‏אנונימי אמר/ה…
איזה יופי של צבעיםםםם
מקסים
טליה
‏מיכל כהן אמר/ה…
נראה מצויין!
איך עשית את חמאת הזעפרן?!

תודה רבה מאיר!
שובב קולינרי אמר/ה…
יין לבן,אליו זורקים כמה שערות זעפרן איכותי,חמאה,מלח,מעט שום פרוס וטימין.
‏מיכל כהן אמר/ה…
תודה רבה!
מה היחסים\כמויות? שלא יהיו טעויות :)

תודה!
שובב קולינרי אמר/ה…
על חצי כוס יין כ-10 שערות,80-100 דקם חמאה,1 שום פרוס ומלח לפי הטעם
Idan.Hen אמר/ה…
תודה רבה!

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מיקרו-ספוג

מדריך לא רגיל לבשלן המולקולרי המתחיל

בחזרה ליפן

איך להכין במבה?

לחם על האש